Doe mee

Ben je enthousiast over ons werk? Je kunt op verschillende manieren mee doen! Word vriend of vrijwilliger van de stichting, steun een kind, help een kind studeren of sponsor een voetbalteam. De stichting is je hiervoor erg dankbaar, en de kinderen natuurlijk ook!

Wil je de stichting beter leren kennen? Koop een boek of CD en beleef ons werk.

Dankzij alle donateurs, partners en sponsoren kunnen wij ons werk voortzetten en zoveel mogelijk kinderen helpen hun dromen waar te maken.

Partners & sponsoren

Internationaal

Word vriend van de stichting

Iedereen die de stichting steunt is een vriend van de stichting. Als vriend ontvang je onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de stichting. In de nieuwsbrief staan elke maand mooie verhalen en video’s over ‘onze’ kinderen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in.

Word vrijwilliger van de stichting

Stichting Children of Medellín is ontstaan en gegroeid dankzij vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers ontvangen we dan ook met open armen. En vooral de kinderen vinden het erg leuk! Als vrijwilliger kun je helpen in Colombia, maar ook in Nederland kun je iets doen. Wil je meehelpen? Neem contact op met ons.

Steun een kind

Al jaren zien wij dat sommige kinderen uit onze projecten het nog zwaarder hebben dan andere kinderen. In 2019 zijn wij daarom begonnen met het project Steun een kind. Mensen uit Nederland of andere landen geven maandelijks een financiële bijdrage aan een kind en diens familie. Op dit moment hebben wij 41 kinderen in het Steun een kind project. Deze steun helpt de verschillende families enorm. We bepalen welke kinderen extra hulp kunnen gebruiken in samenwerking met de trainer/docent en de psychologe. We schrijven hun persoonlijke verhalen op en onderhouden het contact tussen de mensen die steun geven en de families die de steun ontvangen. Dankzij deze steun ontvangt een kind en zijn/haar familie om de maand een uitgebreid voedselpakket. Twee keer per jaar kiezen we voor een extra voedselpakket of iets anders wat zij nodig hebben. Wil je een kind en zijn/haar familie steunen? Neem contact met ons op.

Help een kind studeren

Met de activiteit ‘studie en werk’ krijgen jongeren de kans om na de middelbare school een vervolgopleiding te doen. De stichting selecteert jongeren die hiervoor in aanmerking komen. Jij kunt een van deze jongeren helpen met een donatie om een studie te volgen. Wil je een kind helpen studeren? Neem contact met ons op.

Sponsor een voetbalteam

Het project ‘La Naranja Mecánica speelt in het jaar 2023 met in totaal 11 voetbalteams. Elk team heeft 25 spelers/speelsters en spelen met de naam van de sponsor op het shirt. Uiteraard houden we jou als sponsor op de hoogte van de resultaten en krijg je een mooie teamfoto en eventueel een tenue met je naam. Wil je een voetbalteam sponsoren (met jouw bedrijf)? Neem contact met ons op.

Koop een boek of CD

We hebben inmiddels twee boeken en een CD uitgebracht. Deze laten op een hele mooie manier ons werk met de kinderen zien. De opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting.

  • Boek ‘De hoogste wijk van Medellín’ – 2022

Het boek bestaat uit 20 verhalen. Elk verhaal over één van ‘onze’kinderen en de familie, hun verleden en huidige situatie in de achterstandswijken Bello Oriente en Carambolas, hoog en ver weg gelegen in Medellín.

Voor een bedrag van 25,00 euro (inclusief verzendkosten) krijg je het boek thuisbezorgd.

  • Boek ‘Vrijdag komt mijn droom uit’ – 2014

Ons eerste boek ‘Vrijdag komt mijn droom uit’ hebben we gepresenteerd in de Colombiaanse Ambassade in Den Haag.

Het boek bestaat uit 160 pagina’s, vol met prachtige verhalen en schitterende foto’s. Het neemt je mee op een reis door de moderne geschiedenis van Colombia en Medellín. Aan bod komen de tehuizen, de achtergrond van de kinderen, de projecten en wat deze betekenen voor de kinderen. En uiteraard komen de kinderen zelf ook aan het woord.

Voor een bedrag van 20,00 euro (inclusief verzendkosten) krijg je het boek thuisbezorgd.

  • CD ‘Amor bonito’ – 2014

De muziekgroep Sararé heeft in 2014 de CD ‘Amor Bonito’ uitgebracht, vol met swingende muziek. De CD bestaat uit zeven liedjes, geschreven en gecomponeerd door de kinderen in samenwerking met muziekleraar Dario Eraso. De muziek is een mix van diverse lokale muziekstijlen en wordt mede begeleid door de Nederlandse salsa trompettiste Maite Hontelé.

Voor een bedrag van 15,00 euro per CD (inclusief verzendkosten) krijg je de CD thuisbezorgd.

Foto CD - Koop een boek of CD
Design & creatie: Worldwebdesign