Doe mee

Ben je enthousiast over ons werk? Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen! Word vriend of vrijwilliger van de stichting, steun een kind, help een kind studeren of sponsor een team. Wil je meer te weten komen over het werk van de stichting? Je kunt een boek of CD kopen. De kinderen zijn je hier erg dankbaar voor. Doe je mee? Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Dankzij de steun van alle donateurs, partners en sponsoren kunnen wij ons werk voortzetten en zoveel mogelijk kinderen helpen hun dromen te realiseren.

Word vriend van de stichting

Iedereen die de stichting steunt wordt beschouwd als een vriend van de stichting. Alle vrienden ontvangen onze maandelijkse digitale nieuwsbrief met inspirerende verhalen en video’s over ‘onze’ kinderen, en blijven zo op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen de stichting. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in.

Word vrijwilliger van de stichting

Stichting Children of Medellín is ontstaan en gegroeid dankzij vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers ontvangen we dan ook met open armen. En vooral de kinderen vinden het erg leuk! Als vrijwilliger kun je helpen in Colombia, maar ook in Nederland kun je iets doen.
Wil je meehelpen? Neem contact op met ons.

Steun een kind

Sommige kinderen uit onze projecten hebben het zwaarder dan anderen. Daarom zijn we in 2019 gestart met ‘Steun een kind’ om deze kinderen en hun families extra te ondersteunen.

Deze steun is van onschatbare waarde voor de betrokken families. We bepalen welke kinderen extra hulp nodig hebben in overleg met de trainer/docent en de psycholoog. We schrijven hun persoonlijke verhaal op en onderhouden het contact tussen de mensen die steun geven en de families die de steun ontvangen.

Dankzij deze steun ontvangt een kind en zijn/haar familie om de maand een uitgebreid voedselpakket. Twee keer per jaar kiest de familie zelf voor een extra voedselpakket of voor andere benodigdheden die zij nodig hebben.

Wil je een kind en zijn/haar familie steunen? Neem contact met ons op.

Help een kind studeren

Met het project ‘Studie en Werk’ krijgen jongeren de mogelijkheid om na de middelbare school een vervolgopleiding te volgen. De stichting selecteert geschikte jongeren die in aanmerking komen voor dit programma. Het is mogelijk om een of meerdere van deze jongeren te ondersteunen met een donatie om hun studie te bekostigen.

Wil je een kind helpen studeren? Neem contact met ons op.

Sponsor een team

De kinderen die deelnemen aan de projecten ‘La Naranja Mecánica’ (voetbal) en ‘Fundancing’ (dansen) dragen tijdens trainingen, wedstrijden en optredens een uniform. Door sponsoring krijgt de sponsor de naam op het shirt, ontvangt een groepsfoto en wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de prestaties van het gesponsorde team.

Wil je een team sponsoren (met jouw bedrijf)? Neem contact met ons op.

Koop een boek of CD

De stichting heeft een aantal producten voor de verkoop waarbij de opbrengst voor de stichting is.
– De CD ‘Amor bonito’ (2014) bestaat uit zeven liedjes, geschreven en gecomponeerd door de kinderen in samenwerking met muziekleraar Dario Eraso.
– Het boek ‘Vrijdag komt mijn droom uit’ (2014) neemt je mee op een reis door de moderne geschiedenis van Colombia en bevat verhalen over de stichting en de kinderen.
– Het boek ‘De hoogste wijk van Medellín’ (2022) bevat 20 verhalen, elk over het verleden en heden van een kind van de stichting en zijn of haar familie.
– T-shirt en koffiekop, met het eigen ontwerp van de stichting, ‘Estamos cambiando el mundo’.

Kosten voor de CD is 15,00 euro, een boek 25,00 euro (inclusief verzendkosten). Het T-shirt en de koffiekop is alleen verkrijgbaar op de stichting.

Foto CD - Koop een boek of CD

Partners & sponsoren

Internationaal

Design & creatie: Worldwebdesign

Aanmelden Nieuwsbrief