Activiteiten

Met onze activiteiten helpen we kinderen aan hun toekomst te bouwen. Deze activiteiten zijn verdeeld in vier verschillende categorieën, elk met diverse projecten. Om deel te nemen aan onze activiteiten schrijven de kinderen zich aan het begin van het jaar in voor één of meer projecten binnen de categorieën ‘sport, recreatie en cultuur’ en ‘educatie’

Alle kinderen die deelnemen aan de verschillende projecten zijn verplicht om deel te nemen aan de maandelijkse bijeenkomsten van het project ‘Caminos al máximo’. Dit project richt zich op het stimuleren van de kinderen om zelfstandig keuzes te maken voor hun toekomst en hun eigen levenspad te bepalen. Deze stimulans wordt ook gegeven tijdens ‘Leiderschap in mijn wijk’ en wanneer ze een vakopleiding volgen tijdens ‘Studie en werk’.

Via onze projecten ‘Empowerment families en gemeenschap’ betrekken we de families en de bredere gemeenschap als cruciale factoren in de ontwikkeling van het kind.

Sport, recreatie en cultuur

Children in the poor barrio of Bello Oriente, one of the highest located in the northeast of the city, participate in a soccer training organized by foundation Caminos and a local group.

Educatie

Persoonlijke begeleiding

Empowerment families en gemeenschap

Design & creatie: Worldwebdesign